Equine Fit
Webdesign

Webdesign

Vanaf heden is het mogelijk om jouw hippische/paard gerelateerde website door Equine fit te laten te bouwen. Equine fit is gespecialiseerd in hippische websites maar ook niet paard gerelateerde websites zijn voor mij geen enkel probleem! Betaalbaar en persoonlijk!

Door mijn ruime ervaring in de paardensector weet ik wat er speelt en hoe jij je kan onderscheiden van andere websites.
Door deze 2 werelden; paarden en website design te combineren kan ik mooie resultaten opleveren die passen blij de wensen van de klant. Voor mij geen massa productie!

Ik maak de website en jij kan er daarna zelf mee aan de slag

Ingewikkelder hoeft het niet

Hoe werkt het?

  • Oriënterend gesprek; Wat is het doel van de website en wat zijn de wensen.
  • Concept website; Er wordt een concept website gebouwd waar jij ten alle tijden de vorderingen kan volgen.
  • Feedback verwerken; De feedback zal worden uitgewerkt en de website zal werkend worden

Mogelijkheden

Veel webdesign aanbieders hebben pakketten. Dan moet jij als consument kiezen wat voor jou belangrijk is, dat vind ik raar. Ik bied dan ook maar een ‘pakket’ en dat is een totaal pakket. Dit betekend dat ik alles van A tot Z voor jou in elkaar zet zodat jij daarna de website zelf over kan nemen! De omgeving achter de schermen van de website is na een kleine uitleg goed te begrijpen. Zo kan je straks zelf een pagina toevoegen, een blogartikel schrijven of je contactinformatie aanpassen. Kom je er niet uit? Geen probleem ik help je graag!

Enkele websites die door mij zijn gemaakt:
http://www.lifeasesme.nl
http://www.valleiruiters.nl
http://www.glowvisionsafety.nl

Domeinnaam en hosting

Op internet kan je soms door de bomen het bos niet meer vinden, zeker door het enorme aanbod en de vaktermen vliegen om je oren. Daarom bied ik de mogelijkheid aan om alles aan mij over te laten, zonder dat dit extra geld kost. Voor mij is bijvoorbeeld het aanmaken van een domeinnaam een fluitje van een cent en het scheelt jou heel wat uren zoeken of verkeerde keuzes maken. Ik werk samen met betaalbare en stabiele bedrijven die jouw domeinnaam vastleggen en die er voor zorgen dat jij een stukje van het web mag gebruiken voor jouw website.

Email

Uiteraard is het ook mogelijk om een email adres (of meerdere) te koppelen aan jouw bedrijfsnaam. Dit zit ook zonder extra kosten in het pakket. Standaard krijg je 5 e-mailadressen met jouw domeinnaam, je hoeft ze natuurlijk niet alle vijf te gebruiken.
Een voorbeeld van zo’n emailadres is webdesign@equinefit.nl. Equinefit is mijn bedrijfsnaam en ‘webdesign’ heb ik zelf gekozen. Dit kan natuurlijk elk willekeurig ander woord of naam zijn.

Mobile website

Wanneer ik een website bouw zal deze tevens ook geschikt zijn voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. De meeste websites worden namelijk niet meer bezocht via de computer maar via een smartphone! Zelf heb je hier geen omkijken meer naar, ideaal!

SEO

Uiteraard moet jouw website wel gevonden worden. Dit gebeurt door SEO (Search Engine Optimization), het doel hiervan is jouw website zo hoog mogelijk zichtbaar te krijgen in de zoekresultaten. Dit zijn geen advertenties maar tools om jouw website goed vindbaar te laten worden. SEO is de meest duurzame manier om jouw website vindbaar te maken, dit heeft wel tijd en aandacht nodig. Wanneer de SEO goed voor elkaar is en jij als eigenaar regelmatig tijd investeert in de website komen de klanten ‘vanzelf’.