Equine Fit
Voedingsadvies op maat

Voedingsadvies op maat

Leuk dat geintereseerd bent in een voedingsadvies voor jouw paard!

Voordat ik een voedingsadvies voor jouw paard kan schrijven zal ik je na de betaling een mail sturen met hierin een speciaal ontwikkeld formulier. Dit formulier is voor mij van belang omdat ik daardoor een goed beeld krijg van jouw paard, de hoogte en het (geschatte) gewicht, arbeid, karakter, huisvesting enzovoorts. Geen enkel paard is het zelfde en daarom zal ook het voedingsadvies op maat worden gemaakt.

Wanneer de gegevens zijn ontvangen wordt er een voedingsadvies gemaakt. Dit gebeurt niet alleen door de aanwezige kennis maar ook met behulp van een enorme databank. De data die in deze databank staat is verkregen uit onderzoeken van universiteiten over heel de wereld! Hierdoor beperk ik mij niet tot wat (commerciële)bedrijven melden maar kan ik echt onafhankelijk werken. Dit om een correct voedingsadvies te maken volgens de nieuwste kennis en belangrijker nog, die past bij het paard!

In elke situatie is er ruimte voor verbetering. Equine fit zal daarin mee kijken naar mogelijkheden om het toepasbaar en zo optimaal mogelijk te maken voor zowel het paard als de eigenaar.

Twijfel je nog, of zijn er vragen..? Neem gerust contact op