Equine Fit
Aanvraag voeradvies

Aanvraag voeradvies

Standaard voeradvies

Bij het standaard voeradvies wordt het huidige voer geanalyseerd. Daarnaast worden er berekeningen gemaakt op basis van het gewicht, de arbeid en voeding. Zo krijg je een goed beeld hoe je jouw paard gezond kan krijgen en houden. Equine Fit kijkt altijd naar de mogelijkheden die er zijn omdat de ideale situatie niet bestaat.
Per mail ontvang je een uitgebreid verslag met hierin de overzichten, bevindingen en specifieke tips voor jouw paard.

€25,-

Uitgebreid voeradvies

Bij het uitgebreide voeradvies wordt niet alleen het huidige voer geanalyseerd, berekeningen gemaakt op basis van het gewicht, arbeid en voeding. Maar er wordt ook meegekeken naar de huisvesting, verrijking en trainingsschema van het paard.
Zo krijg je een totaalbeeld om de verzorging zo optimaal mogelijk te maken voor een gezond en fit paard! Equine Fit kijkt altijd naar de mogelijkheden die er zijn omdat de ideale situatie niet bestaat maar er in alle situaties ruimte voor verbetering mogelijk is.
Per mail ontvang je een uitgebreid verslag met hierin de overzichten, bevindingen en specifieke tips voor jouw paard.

€35,-


Veel gestelde vragen

 • Voor wie is een voedingsadvies geschikt?

  Voor eigenaren die de voeding, gezondheid en welzijn van hun paard willen optimaliseren.

 • Mijn paard heeft een (medisch) probleem, kan ik dan een voedingsadvies aanvragen?

  Juist paarden met een (medisch) probleem zoals bijvoorbeeld hoefbevangenheid, gevoeligheid voor koliek/maagzweren/insulineresistentie hebben erg veel aan voeding die perfect aansluit.

 • Ik denk dat ik al goed voer, is een voedingsadvies nog nodig?

  Ja! De vitamine en mineralen berekenen komt heel precies. Ook als de fabrikant op de verpakking schrijft ‘Volwaardig voer met alle benodigde vitaminen en mineralen’ is er een grote kans dat dit voor jouw paard niet klopt. Dit kan zorgen voor een te kort of overschot van vitaminen en mineralen.

 • Aanvraag formulier
  Om een zo goed mogelijk beeld van jouw paard en zijn omgeving te krijgen stuur ik na de betaling, zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 24 uur een vragenformulier per mail toe. Wanneer dit formulier retour gestuurd is ontvang je binnen 5 werkdagen een uitgebreide analyse en advies specifiek voor jouw paard.
  Heb je na het ontvangen van het voedingsadvies toch nog vragen, stuur dat gerust even een mailtje!